Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen (5op)
Toteutuksen tunnus: A9223-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 23.11.2020 - 29.11.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 04.03.2021 - 06.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 30
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Opettajat
- Mervi Niemelä
- Sirkka Antinluoma
- Opintojakso
- A9223
Opetusmenetelmät
*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö
Aika ja paikka
Laurea Leppävaara
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Työelämäyhteistyö Bonne Oy:n kanssa.
Tuotteiden kuluttajatestausta.
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4. ja 6.5.). Opintojakson 22.4. oleva ohjaustapaaminen on verkossa tai koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- vertailla elintarvikkeita ja ruoka-annoksia aistittavien ominaisuuksien näkökulmasta
- soveltaa aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä elintarvikkeen ja ruoka-annoksen ominaisuuksien kehittämisessä
- kehittää moniaistisia ruokapalveluita
Arviointiasteikko
H-5
Lisätiedot
Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4. ja 6.5.). Opintojakson 22.4. oleva ohjaustapaaminen on verkossa tai koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.