Skip to main content

Usage of Wild Herbs in the Experience Economy (5cr)

Code: TO00BN16-3002

General information


Enrollment
30.03.2020 - 19.04.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
31.08.2020 - 04.09.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Anikó Lehtinen
Henry Lybäck
Teacher in charge
Anikó Lehtinen
Course
TO00BN16

Teachin methods

Tiiviskurssi, toteutetaan 31.8-4.9.
Opintojakso toteutetaan lähitapaamisina. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan. Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.

Location and time

Lähitapaamiset toteutetaan Leppävaaran kampuksella lehtoreiden ja työelämä-vierailijoiden sekä asiantuntijoiden avulla. Myös vierailuja lähiluontoon sekä elinkeinotuottajille, kuten panimolle.
Tuntien sisältö: Villiyrttien perustieto, villiyrttien keräys ja tunnistus, villiyrttien hyöty markkinoinnissa, villiyrttien tuotekehitys, villiyrtit juomissa, kokkaus villiyrteillä.

Opintojaksolla toteutetaan ryhmätyönä oma villiyrtteihin liittyvä konseptitehtävä, johon liittyy sekä juoma- että ruokatuotekehitystä. Opintojaksolla pääsee myös seuraamaan päivän mittaista villiyrttiseminaaria.
Opetuspäivät: 31.8-4.9. pääsääntöisesti klo 9-16.

Optiman työtilassa tulee olemaan tarkka aikataulu.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson Optima-työtilassa.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Employer connections

Jaksolla tehdään ryhmissä työelämän palveluja koskeva havainnointitutkimus.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa maaliskuussa.

International connections

-

Student workload

Yhteensä 133,5 tuntia.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen tällä 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content scheduling

Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•Tunnistaa villiyrtit ja soveltaa niiden käyttöön liittyvää tietoa
•Esitellä erilaisia villiyrttien kaupallisia käyttömalleja elintarvike -ja elämystaloudessa
• Osata hyödyntää markkinointia villiyrttien ja niistä tehtyjen tuotteiden hyväksi osana erilaisia konsepteja
• Ideoida, suunnitella ja kehittää villiyrttien käyttöä tietyssä ravintola/juoma/elintarvikekonseptissa osana elämystaloutta

Further information

Toteutetaan yhteistyössä 3AMKin kanssa (ks. 3amk.fi)

Objective

The student is able to
- recognize different wild herbs and be able to present information about these
- promote different ways to use wild herbs in the experience economy
- be able to implement marketing using wild herbs
- market and sell wild herb products to different experience consepts and to be able to execute different styles of wild herb recepies.

Assessment criteria, approved/failed

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Villiyrttitiedon perusteet ja yrttien tunnistus -tehtävä (yksilötehtävä): arviointi hyv/hyl (H/0)
2. Projekti: Villiyrttien käyttö tietyssä ravintola/juoma/elintarvikekonseptissa -projekti (tiimitehtävä): arviointi T1 - K5 (80 %)
Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page