Project 10 of Competence in Business and Entrepreneurship (15cr)
Code: LY00BK25-3005
General information
- Enrollment
- 07.12.2020 - 31.12.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2021 - 31.07.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual portion
- 8 cr
- RDI portion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 7 - 7
- Degree programmes
- Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää (Finnish)
- Liiketalouden koulutusohjelma (HLB), Laurea Hyvinkää (Finnish)
- Liiketalouden koulutusohjelma, Peer to Peer (HLBP), Laurea Hyvinkää (Finnish)
Teaching methods
Toteutustapa: P2P-Sprintti. Yhteistyökumppani T:mi Terhi Myllykylä. Yhteistyökumppanit Terhi ja Iina Myllykylä.
Projektin sisältö:Liiketoimintasuunnitelman uudistaminen- kukkakaupoille tarjottavien palveluiden kehittäminen; Projektin briiffissä käydään läpi mahdolliset toimenpiteet ja priorisoidaan toteuttamisjärjestys. Liiketoimintasuunnitelma, digitaalinen viestintä (some & nettisivut&sisällöntuotanto), kukkakaupoille markkinatutkimus, palvelumuotoilun hyödyntäminen - kukkakaupoilla mahdollisuus osallistua tuotettavan palvelun kehittämiseen.
Muut moduulit: LK (SB)
Ohjaus ja viestintä: Ohjaustapaaminen ma klo 13.00-14.30.
Sopii monimuodoille. Voi osallistua myös etänä.
Learning materials and recommended literature
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Liiketoimintasuunnitelma, Canvas, nettisivujen laadinta, nettisivujen sisällöntuotanto, some, palvelumuotoilu
Alternative completion methods of implementation
Laurean tutkintosäännön mukaisesti ”kaikilla opiskelijalla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa moduulista tai opintojaksosta vastaava opettaja tai muu korkeakouluyksikön johtajan nimeämä henkilö. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja arviointiasteikkoa kuin opintojaksolla.” Katso lisätietoa Linkistä.
Co-operation with working life and/or RDI
Projekti toteutetaan yrityksen kanssa yhteistyössä. Yhteistyöyritys on aloittamassa uutta liiketoimintaa BtoB-busineksessa.
Important dates
Kerro projektin briiffin ajankohta, väliarviointi, arviointi ja projektin päättyminen.
Forms of internationality
Kansainväliset selvitykset ovat tässä projektissa mahdollisia. Päätetään projektin aikana.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.
Kuormittavuuden laskemiseen löydät työvälineen Intrasta (Opintojakson toteutussuunnittelu)
Content and scheduling
Liiketoiminnan kehittäminen, suunnittelu, BtoB-business, markkinointi. Jaksotus eli projektin osittaminen tehdään projektin alussa yhdessä toimeksiantajan, opiskelijoiden ja ohjaajan kanssa.
Further information for students
Voi osallistua etänä / fyysisesti.
Evaluation scale
H-5
Further information
Voi osallistua etänä / fyysisesti.