Tourism and Events Services (5cr)
Code: ML00BJ53-3006
General information
- Enrollment
- 23.11.2020 - 28.11.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 20.01.2021 - 31.03.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 1 cr
- Virtual portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachin methods
Verkko/hybriditoteutus. Läsnäoloa edellytetään verkkotehtävien ja harjoitusten käsittelyjen yhteydessä. Verkkoluennot zoomissa, jotka nauhoitetaan.
Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin aiemmin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla. Muiden koulutusalojen opiskelijoita ei oteta opintojaksolle.
Location and time
Erillisen aikataulun mukaan.
Aikataulu Canvas-oppimisalustalla ja outlookin kalenterissa.
Materials
Opintojakson pääteoksena ovat seuraavat teokset:
Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press.
Luku 1
Luku 2 (osa: matkailun kokonaisjärjestelmä)
Luku 3 (osa: tapahtumamatkailu)
ja
Human Resource Management for the Event Industry
Lynn Van Der Wagen and Lauren White
Luvut 1 ja 2
Lisäksi muu tunnilla ilmoitettava kirjallisuus/artikkelit.
Completion alternatives
HOT käytännön mukaisesti.
Content scheduling
Käydään läpi sekä matkailun että tapahtumien keskeiset käsitteet.
Muodostetaan kokonaiskäsitys matkailu- ja tapahtumapalveluista.
Further information
Opiskelija osaa
• muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
• kuvata toimialan keskeiset käsitteet.
Objective
The student is able
- form an overall picture of tourism and events services
- describe the key concepts in the sector
Evaluation scale
H-5
Further information
Opiskelija osaa
• muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
• kuvata toimialan keskeiset käsitteet.