Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
23.11.2020 - 29.11.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.03.2021 - 23.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 35
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Opintojakso
ML00BJ51

Opetusmenetelmät

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA 1. VERKKO-OPETUKSEEN ZOOMISSA KE 24.3... ILMOITA ETUKÄTEEN KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI.

Aika ja paikka

Virtuaalitoteutus viikoilla 12 - 19, 22.3. - 16.5.
Hygieniapassin suoritus x.y.. klo xx - yy Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali kertrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Toteutus alkaa 22.3., jolloin Canvas-työtila avautuu.
Toteutus päättyy 16.5.
Hygieniapassin suoritus 7.5. klo 9.00 - 10.00 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN CANVASISSA ETUKÄTEEN.

Kansainvälisyys

Ei ole tällä opintojaksolla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
2. Elintarviketuntemus 30 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 19 h
Lisäksi on neljä Zoom-tapaamista 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.

Lisätiedot

Tästä opintojaksosta ei ole enää toteutuksia. Jos opinto on vielä suorittamatta, ilmoittaudu opintojaksolle ML00BW59 Ravitsemispalveluiden perusteet 10 op ja sovi suoritustavasta opettajan kanssa.

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun