Ravitsemispalvelut (5op)
Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 24.05.2021 - 30.05.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.10.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opetusmenetelmät
Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.
HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA ALOITUSINFOON ZOOMISSA MA 25.10... ILMOITA ETUKÄTEEN SÄHKÖPOTILLA KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI.
Aika ja paikka
Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 50, 25.10. - 17.12.
Hygieniapassin suoritus x.y.. klo xx - yy Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Oppimateriaalit
Oppimateriaali kerrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei ole.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Toteutus alkaa 25.10., jolloin Canvas-työtila avautuu ja on kurssin aloitusinfo Zoomissa.
Toteutus päättyy 17.12.
Hygieniapassin suoritus Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Kansainvälisyys
Ei ole tällä opintojaksolla.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
2. Elintarviketuntemus 25 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 8 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 20 h
Lisäksi yksi Zoom-tapaaminen 2 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.
Lisätiedot
Tästä opintojaksosta ei ole enää toteutuksia. Jos opinto on vielä suorittamatta, ilmoittaudu opintojaksolle ML00BW59 Ravitsemispalveluiden perusteet 10 op ja sovi suoritustavasta opettajan kanssa.
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Arviointiasteikko
H-5