Entrepreneurship (5cr)
Code: R0205-3022
General information
- Enrollment
- 24.05.2021 - 30.05.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 27.10.2021 - 31.12.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Tikkurila
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Sosionomikoulutus (SSY2), Laurea yhteinen (Finnish)
- Teachers
- Soili Vento
- Auli Hietanen
- Anne Putkonen
- Jussi Järvi
- Teacher in charge
- Auli Hietanen
- Course
- R0205
Teachin methods
Opintojakso toteutetaan verkkototeutuksena.
Opintojakso alkaa verkkokontaktilla, jolla on pakollinen läsnäolo. Tarkista ajat Pakista.
Opintojaksojen suorittaminen edellyttää osallistumista kontaktikerroille, aktiivista osallistumista verkko-opiskeluun sekä opintojaksoihin sisältyvien tehtävien suorittamista hyväksytysti.
Opintojakso koostuu seuraavista osista:
1 Yrittäjyyden yhteiskunnallinen merkitys
2 Yrittäjyyden toteutumisen eri muodot
3 Hyvinvointialan/ sosiaali-ja terveysalan yrittäjyys ja oman liikeidean työstäminen
Opintojakson aikana opiskelijat suunnittelevat tiimeissä liikeidean ja laativat liiketoimintasuunnitelman.
Location and time
Tikkurilan kampus
Materials
Canvas-työtila, joka aukeaa ensimmäisenä kontaktipäivänä.
Completion alternatives
Jos sinulla on opintojakson tavoitteisiin liittyvää osaamista (AHOT) tai mahdollisuus hankkia sitä työelämässä (TOPI), ole yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan (Auli Hietanen) ennen opintojakson alkamista.
Exam schedules
Huom! Viimeinen lähikontakti on 21.1 2022
Student workload
1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Eli 5 op on 135 tuntia työtä. Vain osa tästä työstä kuluu kontakteissa. Sinulle jää hyvin aikaa tehdä tehtäviä kontaktien ulkopuolella
Further information
The third learning outcome has been specified on 1.9.2022 by adding requirement of "taking into account the special features in the social and health sector".
Objective
The student is able to
- develop their entrepreneurial capacities
- draw up a viable business plan
- act in a client-oriented, responsible and entrepreneurial manner taking into account the special features in the social and health sector
- take advantage of financial and operational performance data and use it as a basis for a sustainable and financially profitable solution
Assessment criteria, approved/failed
AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI
käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään
-etsiä tietoa eri tietolähteistä
-raportoida
AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN
toimia ohjattuna opiskeltavia taitoja ja menetelmiä käyttäen
- toimia asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa
- ottaa vastaan ohjausta
RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS
toimia ryhmän jäsenenä
-suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
- toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
-noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä
Evaluation scale
Approved/Failed