Entrepreneurship (5cr)
Code: R0205-3026
General information
- Enrollment
- 24.05.2021 - 30.05.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 17.08.2021 - 15.12.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Sosionomikoulutus (SSB2), Laurea Hyvinkää (Finnish)
Teachin methods
The implementation plan is available in Finnish.
Location and time
Opintojakso toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena siten, että lähiopetusta on vähintään 20 h opintojakson aikana. Orientaatio- ja seminaaripäivät ovat yhteiset hyvinvointipalveluiden innovatiivisen kehittämisen kanssa.
Completion alternatives
Laurean tutkintosäännön mukaisesti kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa opintototeutuksesta vastaava opettaja tai muu korkeakouluyksikön johtajan nimeämä henkilö. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja arviointiasteikkoa kuin opintojaksolla. Katso lisätietoa opiskelijaintrasta
Employer connections
Päätehtävä tehdään Yhdessä lisää yritteliäisyyttä -Yly hankkeessa, josta kuulet lisää opintojakson orientaatiossa.
Exam schedules
Läsnäolovelvolliset päivät: Orientaatio 02.09.2021 08.30 - 15.45 ja seminaari 01.12.2021 08.30 - 15.45 (ks. tutkintosääntö)
Student workload
Opiskelijan työmäärä opintojaksolla on keskimäärin 135 työtuntia, joka koostuu orientaatiopäivästä, tiimitapaamisista ja niihin liittyvien välitehtävien tekemisestä, raportista,seminaaripäivästä sekä itsenäisestä työskentelystä
Content scheduling
Opintojakson osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- kehittää omia yrittäjyysominaisuuksiaan
- laatia toteutuskelpoisen liiketoimintasuunnitelman
- toimia asiakaslähtöisesti, vastuullisesti ja yrittäjämäisesti
- käyttää hyväksi taloudellista ja toiminnallista tulostietoa sekä tehdä näihin perustuvia kestäviä ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja
Tarkemmat tiedot oppimisympäristö Canvaksen sivustolta
Further information
Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa.
Objective
The student is able to
- develop their entrepreneurial capacities
- draw up a viable business plan
- act in a client-oriented, responsible and entrepreneurial manner taking into account the special features in the social and health sector
- take advantage of financial and operational performance data and use it as a basis for a sustainable and financially profitable solution
Evaluation scale
Approved/Failed
Further information
Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa.