Palvelutuotannon esimiestyö (5op)
Toteutuksen tunnus: TO00BN60-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 29.11.2021 - 05.12.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 04.04.2022 - 23.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Toimipiste
- Laurea Verkkokampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Opettajat
- Teemu Sirainen
- Tuula Kuivanen
- Henry Lybäck
- Anikó Lehtinen
- Vastuuopettaja
- Henry Lybäck
- Opintojakso
- TO00BN60
Opetusmenetelmät
Opiskelija osaa
- arvioida palvelutuotannon sisäistä tehokkuutta ja kannattavuutta
- analysoida työhyvinvoinnin merkitystä käytännössä ja suunnitella kehittämistoimenpiteitä
- ymmärtää työturvallisuuden ja ergonomian merkityksen arjen esimiestyössä
- arvioida omaa kehittymistään esimiehenä
Opintojaksoon mahdollistetaan työelämäintegraation toteuttaminen BarLaurean Living Lab-toimintympäristössä. Toinen vaihtoehto on, että opiskelija kehittää oman jo olemassa olevan työpaikkansa tai jonkun muun palvelutuotannon yrityksen toimintaan opintojaksolla oppimista.
Opintojakson pääpaino on ravintola-alan palvelutuotannon esimiestyössä.
Aika ja paikka
Teoria: verkko-opetuksena.
Oma kehittämiskohde yritys.
Oppimateriaalit
Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas ennen opintojakson alkua.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin. Opiskelijalla mahdollisuus myös valita oma kohdeyritys opintojakson suorittamiseen.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen omaan esimiesvalmennusoppaaseen, hyödyntäen annettua oppimismateriaalia ja omaa kehittämistyötä.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Esimiesvalmennusoppaan tuottaminen ja siihen kuuluvat tehtävät sekä oppimateriaalin hyödyntäminen.
25% - arvioida palvelutuotannon sisäistä tehokkuutta ja kannattavuutta
25% - analysoida työhyvinvoinnin merkitystä käytännössä ja suunnitella kehittämistoimenpiteitä
25%- ymmärtää työturvallisuuden ja ergonomian merkityksen arjen esimiestyössä
25%- arvioida omaa kehittymistään esimiehenä
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- arvioida palvelutuotannon sisäistä tehokkuutta ja kannattavuutta
- analysoida työhyvinvoinnin merkitystä käytännössä ja suunnitella kehittämistoimenpiteitä
- kuvata työturvallisuuden ja ergonomian merkityksen arjen esihenkilötyössä
- arvioida omaa kehittymistään esihenkilönä
Arviointiasteikko
H-5