Dietary Supplements in Cosmetics (5cr)
Code: R0397-3005
General information
- Enrollment
- 28.11.2022 - 04.12.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.02.2023 - 30.04.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Virtual Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 40 - 50
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachin methods
The implementation plan is available in Finnish.
Materials
Ravitsemustieteen oppikirjat, esimerkiksi e-kirjanakin löytyvät
1. Ravitsemustiede, e-kirja, toimittajat Antti Aro, Marja Mutanen, Matti Uusitupa ja
2. Nutrition and Skin : Lessons for Anti-Aging, Beauty and Healthy Skin, Apostolos Pappas?
Lisäksi Ruokaviraston sivut, mm.
- https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/elintarvikkeista-annettavat-tiedot/ravitsemus--ja-terveysvaitteet/
- http://aineisto.ruokavirasto.fi/ravitsemus-ja-terveysv%C3%A4itteet/
Completion alternatives
Laurean tutkintosäännön mukaisesti kaikilla opiskelijalla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa moduulista tai opintojaksosta vastaava opettaja tai muu korkeakouluyksikön johtajan nimeämä henkilö. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja arviointiasteikkoa kuin opintojaksolla. Ole yhteydessä opintojakson opettajaan, jos olet kiinnostunut opintojakson korvaamisesta osaamisen näytöllä.
Content scheduling
Sisältö ja sen jaksotus.
Opintojakso toteutetaan tammi-jhuhtikuun aikana, joten opinnolle ja tehtäville on hyvä varata aikaa tammikuusta huhtikuuhun.
Opinnon aloitusluento Zoomilla on pakollinen, muut tehtävät voi tehdä omassa tahdissa. Osan tehtävistä voi tehdä pienryhmässä.
Further information
Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa.
Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija. (Lauran tutkintosääntö.) Virtuaalitoteutuksilla voidaan edellyttää muunlaista aktiivisuuden osoitusta paikan vahvistamiseksi viikon sisällä toteutuksen alkamisesta (Opetuksesta vastavan vararehtorin päätös 7/2019). ”
Objective
Studentis able to
- perceive the effect of food and nutrition on the well-being of skin, hair and nails
- separate health claims and nutrition claims from one another
- give justifications on the requirements in legislation and scientific research underlying the approval of health claims and nutrition claims
Evaluation scale
H-5
Further information
Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa.
Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija. (Lauran tutkintosääntö.) Virtuaalitoteutuksilla voidaan edellyttää muunlaista aktiivisuuden osoitusta paikan vahvistamiseksi viikon sisällä toteutuksen alkamisesta (Opetuksesta vastavan vararehtorin päätös 7/2019). ”