Hygieniapassi (0op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3017
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 28.11.2022 - 04.12.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 01.01.2023 - 31.07.2023
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 0 op
 
- Toimipiste
 - Laurea Leppävaara
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikat
 - 20 - 40
 
- Koulutus
 - Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
 
- Opettajat
 - Leila Jaakkola
 - Tuula Kuivanen
 
- Vastuuopettaja
 - Tuula Kuivanen
 
- Ryhmät
 - 
                        PRA223KNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K23, Leppävaara
 
- Opinto
 - 01148
 
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
                    
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
                    
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön
                    
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
                    
Suoritustavat
Opiskelija suorittaa hyväksytysti hygieniaosaamistestin