Competence in Food and Beverage Experiences (5cr)
Code: ML00BW57-3003
General information
- Enrollment
- 25.11.2024 - 01.12.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2025 - 31.07.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Anikó Lehtinen
- Petri Vähäkangas
- Teacher in charge
- Petri Vähäkangas
- Groups
-
MLA224SAMPalveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S24, Leppävaara
- Course
- ML00BW57
Teachin methods
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla.
Location and time
Tavoitteet:
Opiskelija ymmärtää miten ruuan ja juoman avulla tuotetaan elämyksiä sekä matkailu-, tapahtuma- , ravintola- että ruoka&juomamarkkinointi -alalle.
Opiskelija osaa suunnitella elämyslähtöisen ruoka-ja juomakonseptin eri tarpeisiin ja toteuttaa sen tehokkaasti ja innovatiivisesti.
Opiskelijalla on perustiedot erilaisista ruuan ja juoman avulla tuotetuista elämyskonsepteista.
Opiskelija osaa laskea erilaisten ruuan ja juoman avulla tuotettavien elämysten kannattavuuksia ja ymmärtää niiden tuotantoprosessin.
Materials
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan Canvas-työtilassa ennen opintojakson alkua.
Completion alternatives
Päiväopetukseen osallistuminen.
Employer connections
Koulutuksessa yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.
Exam schedules
Sisältö:
Elämyslähtöisten ruoka- ja juomakonseptien läpikäynti
Ruoka- ja juomatietouden perusteet
Juomien ja ruokien tekniset tarjoilu- ja myyntitaidot
Juoma- ja ruokaelämysten konseptoinnin hinnottelu ja kannattavuus
Ruoka ja juoma-elämysten markkinointi
Ruokaan ja juomaan liittyvän elämyksen tuottaminen ryhmissä
Student workload
Itsenäinen opiskelu ja tehtävä 113,5 tuntia.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.
Content scheduling
Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia.
Further information
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1-5. Opintojaksolla käytetään myös itsevertaisarviointia.
Objective
The student is able to:
- name and explain key food and beverage concepts
- describe the significance of food and beverages as a whole in producing experiences
- design a commercial food and beverage offering for an experience in a customer-oriented manner
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1-5. Opintojaksolla käytetään myös itsevertaisarviointia.