Skip to main content

Competence in Food and Beverage Experiences (5cr)

Code: ML00BW57-3003

General information


Enrollment
25.11.2024 - 01.12.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2025 - 31.07.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Anikó Lehtinen
Petri Vähäkangas
Teacher in charge
Petri Vähäkangas
Groups
MLA224SAM
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S24, Leppävaara
Course
ML00BW57

Teachin methods

Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla.

Location and time

Tavoitteet:
Opiskelija ymmärtää miten ruuan ja juoman avulla tuotetaan elämyksiä sekä matkailu-, tapahtuma- , ravintola- että ruoka&juomamarkkinointi -alalle.
Opiskelija osaa suunnitella elämyslähtöisen ruoka-ja juomakonseptin eri tarpeisiin ja toteuttaa sen tehokkaasti ja innovatiivisesti.
Opiskelijalla on perustiedot erilaisista ruuan ja juoman avulla tuotetuista elämyskonsepteista.
Opiskelija osaa laskea erilaisten ruuan ja juoman avulla tuotettavien elämysten kannattavuuksia ja ymmärtää niiden tuotantoprosessin.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan Canvas-työtilassa ennen opintojakson alkua.

Completion alternatives

Päiväopetukseen osallistuminen.

Employer connections

Koulutuksessa yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Exam schedules

Sisältö:
Elämyslähtöisten ruoka- ja juomakonseptien läpikäynti
Ruoka- ja juomatietouden perusteet
Juomien ja ruokien tekniset tarjoilu- ja myyntitaidot
Juoma- ja ruokaelämysten konseptoinnin hinnottelu ja kannattavuus
Ruoka ja juoma-elämysten markkinointi
Ruokaan ja juomaan liittyvän elämyksen tuottaminen ryhmissä

Student workload

Itsenäinen opiskelu ja tehtävä 113,5 tuntia.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia.

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1-5. Opintojaksolla käytetään myös itsevertaisarviointia.

Objective

The student is able to:
- name and explain key food and beverage concepts
- describe the significance of food and beverages as a whole in producing experiences
- design a commercial food and beverage offering for an experience in a customer-oriented manner

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1-5. Opintojaksolla käytetään myös itsevertaisarviointia.

Go back to top of page