Professional Communication in English (5op)
Toteutuksen tunnus: HL00BY89-3022
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 20.05.2024 - 26.05.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2024 - 31.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Virtuaaliosuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 50
- Koulutus
- Liiketalouden koulutus (HLA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Mirja Villman
- Vastuuopettaja
- Mirja Villman
- Ryhmät
-
HLA224SALiiketalouden koulutus, digitaalinen markkinointi, monimuotototeutus, S24, Leppävaara
- Opintojakso
- HL00BY89
Opetusmenetelmät
Zoom-tapaamisia, itsenäistä työskentelyä
Zoom: https://laurea.zoom.us/j/559530892 passcode 357711
F.M., lehtori Mirja Villman
mirja.villman@laurea.fi
Aika ja paikka
Lukujärjestyksen aikataulun mukaan viikoilla 42-50
Oppimateriaalit
Opettajan oma materiaali, digioppikirja Eye for Business (maksullinen lisenssi)
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Jos hyväksilukeminen tai näyttö, kirjallinen tentti ja suullinen suoritus
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
-
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Aloitus: ma 14.10. klo 13.00-14.30 Zoom
Tentti: ma 9.12. klo 10.00-12.00 207L
Suullinen suoritus: su 8.12. klo 23.59 videona
Itsenäinen tehtävä: su 15.12. klo 23.59
Kansainvälisyys
Englanninkielinen maailma ja kulttuuri
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op kurssin aikana
Sisällön jaksotus
Lukujärjestyksen aikataulun mukaan viikoilla 42-50
Lisätietoja opiskelijoille
-
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- toimia oman alan suullisissa ja kirjallisissa työelämätilanteissa englannin kielellä eurooppalaisen viitekehyksen mukaisella taitotasolla B2
- kertoa tradenomin opinnoista ja työtehtävistä englanniksi
- toimia yrityksen/organisaation edustajana kansainvälisissä ja monikulttuurisissa toimintaympäristöissä
- hyödyntää englanninkielistä, ajankohtaista tietoa omalta alaltaan
- kehittää ammatillista kielitaitoaan erilaisia oppimistekniikoita ja -välineitä hyödyntäen
Arviointiasteikko
H-5
Lisätiedot
-