Siirry suoraan sisältöön

Professional Communication in English (5op)

Toteutuksen tunnus: HL00BY89-3022

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
20.05.2024 - 26.05.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2024 - 31.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 50
Koulutus
Liiketalouden koulutus (HLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Mirja Villman
Vastuuopettaja
Mirja Villman
Ryhmät
HLA224SA
Liiketalouden koulutus, digitaalinen markkinointi, monimuotototeutus, S24, Leppävaara
Opintojakso
HL00BY89

Opetusmenetelmät

Zoom-tapaamisia, itsenäistä työskentelyä

Zoom: https://laurea.zoom.us/j/559530892 passcode 357711

F.M., lehtori Mirja Villman
mirja.villman@laurea.fi

Aika ja paikka

Lukujärjestyksen aikataulun mukaan viikoilla 42-50

Oppimateriaalit

Opettajan oma materiaali, digioppikirja Eye for Business (maksullinen lisenssi)

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Jos hyväksilukeminen tai näyttö, kirjallinen tentti ja suullinen suoritus

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

-

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Aloitus: ma 14.10. klo 13.00-14.30 Zoom
Tentti: ma 9.12. klo 10.00-12.00 207L
Suullinen suoritus: su 8.12. klo 23.59 videona
Itsenäinen tehtävä: su 15.12. klo 23.59

Kansainvälisyys

Englanninkielinen maailma ja kulttuuri

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 op kurssin aikana

Sisällön jaksotus

Lukujärjestyksen aikataulun mukaan viikoilla 42-50

Lisätietoja opiskelijoille

-

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- toimia oman alan suullisissa ja kirjallisissa työelämätilanteissa englannin kielellä eurooppalaisen viitekehyksen mukaisella taitotasolla B2
- kertoa tradenomin opinnoista ja työtehtävistä englanniksi
- toimia yrityksen/organisaation edustajana kansainvälisissä ja monikulttuurisissa toimintaympäristöissä
- hyödyntää englanninkielistä, ajankohtaista tietoa omalta alaltaan
- kehittää ammatillista kielitaitoaan erilaisia oppimistekniikoita ja -välineitä hyödyntäen

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

-

Siirry alkuun