Placement 1 (15cr)
Code: R0003-3026
General information
- Enrollment
- 19.05.2025 - 25.05.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2025 - 31.12.2025
- Implementation is running.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 45
- Degree programmes
- Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Marjaana Salomaa
- Kaija Meriläinen
- Teacher in charge
- Marjaana Salomaa
- Groups
-
PRA225KNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K25, Leppävaara
- Course
- R0003
Teachin methods
Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa
Location and time
Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Completion alternatives
Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa
Content scheduling
Sovitaan opettajatuutorin kanssa.
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa
Objective
The student is able to
- apply into practice what he/she has learnt
- analyse and structure the contents and methods of his/her work
- participate with his/her input in the development work of a company’s practices and business processes
- develop his/her business competencies
- evaluate his/her competencies and their development
Assessment criteria, approved/failed
Ohjeet Canvas työtilassa ja opiskelijaintrassa
Evaluation scale
Approved/Failed