Siirry suoraan sisältöön

Valmentava johtajuus (5op)

Toteutuksen tunnus: PK00BT78-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.05.2025 - 10.08.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
20.08.2025 - 31.12.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Verkkokampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettajat
Auli Hietanen
Jussi Järvi
Vastuuopettaja
Jussi Järvi
Ryhmät
TOP225SY
Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
Opintojakso
PK00BT78

Opetusmenetelmät

Työpajatyöskentely, luennot ja verkkotehtävät
Sisältö:
Itsensä kehittäminen
Valmentavan esimiehen taidot ja työkalut
Coaching, mentorointi, sparraus
Työyhteisön kehittäminen
Työhyvinvoinnin kehittäminen

Oppimateriaalit

Luentomateriaali tulee Canvas-työtilaan. Muu opiskelumateriaali ilmoitetaan opintojen alettua.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Jos sinulla on opintojakson tavoitteisiin liittyvää osaamista (AHOT) tai mahdollisuus hankkia sitä työelämässä (TOPI), ole yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan ennen opintojakson alkamista

Opintojakson osan arvosanaa ei voi korottaa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kaksi kontaktikertaa Zoomissa kontaktien.
Ajat ja paikat kannattaa tarkistaa Pakista

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Vain osa tästä työstä kuluu kontakteissa. Verkkotehtävät tehdään kontaktien ulkopuolella.

Sisällön jaksotus

Luentomateriaalit sekä aiheseen liittyvä kirjallisuus, joka ilmoitetaan Canvas-työtilassa

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- johtaa itseään ja suunnitella omaa kehittymispolkuaan
- tunnistaa omat vahvuudet ja kehittämiskohteet esihenkilötyössä
- kuvata esihenkilötyön valmentavan ja vastuullisen roolin
- määritellä esihenkilötyön ja henkilöstöjohtamisen periaatteet
- kuvata esihenkilötyön roolin työhyvinvoinnissa

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun