Hygieniapassi (0op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3016
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.12.2021 - 31.12.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.01.2022 - 31.07.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Vastuuopettaja
- Tuula Kuivanen
- Ryhmät
-
MSA222KNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K22, Leppävaara
- Opintojakso
- 01148
Opetusmenetelmät
Hygieniapassi on tarkoitettu restonomiopiskelijoille (amk), ei muiden koulutusten opiskelijoille.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Hygieniapassin voi suorittaa A9467 Laatu ravitsemispalveluissa-opintojaksolla Leppävaaran kampuksella. Suorituspäivämäärät ilmoitetaan kurssin opiskelijoille aina meneillään olevan toteutuksen toteutussuunnitelmassa.
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Suoritustavat
Opiskelija suorittaa hyväksytysti hygieniaosaamistestin