Certificate in Food Hygiene (0cr)
Code: 01148-3018
General information
- Enrollment
- 22.05.2023 - 28.05.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 21.08.2023 - 31.12.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 0 cr
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Miia Vakkuri
- Teacher in charge
- Tuula Kuivanen
- Groups
-
PRA223SNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S23, Leppävaara
- Course
- 01148
Teachin methods
Tämä toteutus on tarkoitettu PRA223SN-saapumisryhmän restonomiopiskelijoille.
Suoritusmerkintä hygieniaosaamisesta kirjataan tänne MLBW0059 Ravitsemispalveluiden perusteet-opintojaksolla
joko
esittämällä Ruokaviraston osaamisvaatimusten mukainen hygieniaosaamistodistus ja kopio siitä
tai
suorittamalla hygieniaosaamistesti ilmoitettuna aikana opintojaksototeutuksella..Testin suoritusajankohta kerrotaan opinnon aloituskerralla.
Testi on mahdollista suorittaa myös Laurean ulkopuolisen hyginiaossamistestin järjestäjän tilaisuudessa omakustanteisesti ja toimittaa kopio todistuksesta ohjaajalle.
Further information
Student familiarizes him/herself with the law of food hygiene
Objective
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company
Content
- The law of food hygiene
- Self-supervision based on the principles of the HACCP concept (Hazard Analysis and Critical Control Points)
- Hygienic quality; hygiene quality of surfaces and food safety, hygienic working methods and personal hygiene
Evaluation scale
Approved/Failed
Accomplishment methods
Student passes the test in food hygiene proficiency successfully