Skip to main content

Certificate in Food Hygiene (0cr)

Code: 01148-3018

General information


Enrollment
22.05.2023 - 28.05.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
21.08.2023 - 31.12.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
0 cr
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Tuula Kuivanen
Miia Vakkuri
Teacher in charge
Tuula Kuivanen
Groups
PRA223SN
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S23, Leppävaara
Course
01148

Teachin methods

Tämä toteutus on tarkoitettu PRA223SN-saapumisryhmän restonomiopiskelijoille.

Suoritusmerkintä hygieniaosaamisesta kirjataan tänne MLBW0059 Ravitsemispalveluiden perusteet-opintojaksolla
joko
esittämällä Ruokaviraston osaamisvaatimusten mukainen hygieniaosaamistodistus ja kopio siitä
tai
suorittamalla hygieniaosaamistesti ilmoitettuna aikana opintojaksototeutuksella..Testin suoritusajankohta kerrotaan opinnon aloituskerralla.

Testi on mahdollista suorittaa myös Laurean ulkopuolisen hyginiaossamistestin järjestäjän tilaisuudessa omakustanteisesti ja toimittaa kopio todistuksesta ohjaajalle.

Further information

Student familiarizes him/herself with the law of food hygiene

Objective

The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company

Content

- The law of food hygiene
- Self-supervision based on the principles of the HACCP concept (Hazard Analysis and Critical Control Points)
- Hygienic quality; hygiene quality of surfaces and food safety, hygienic working methods and personal hygiene

Evaluation scale

Approved/Failed

Accomplishment methods

Student passes the test in food hygiene proficiency successfully

Go back to top of page