Hygieniapassi (0op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3018
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 22.05.2023 - 28.05.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.08.2023 - 31.12.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Miia Vakkuri
- Vastuuopettaja
- Tuula Kuivanen
- Ryhmät
-
PRA223SNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S23, Leppävaara
- Opintojakso
- 01148
Opetusmenetelmät
Tämä toteutus on tarkoitettu PRA223SN-saapumisryhmän restonomiopiskelijoille.
Suoritusmerkintä hygieniaosaamisesta kirjataan tänne MLBW0059 Ravitsemispalveluiden perusteet-opintojaksolla
joko
esittämällä Ruokaviraston osaamisvaatimusten mukainen hygieniaosaamistodistus ja kopio siitä
tai
suorittamalla hygieniaosaamistesti ilmoitettuna aikana opintojaksototeutuksella..Testin suoritusajankohta kerrotaan opinnon aloituskerralla.
Testi on mahdollista suorittaa myös Laurean ulkopuolisen hyginiaossamistestin järjestäjän tilaisuudessa omakustanteisesti ja toimittaa kopio todistuksesta ohjaajalle.
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Suoritustavat
Opiskelija suorittaa hyväksytysti hygieniaosaamistestin