Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 20.05.2024 - 01.09.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 10.09.2024 - 21.10.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opetusmenetelmät
Lähiopetus, jossa osittain luentoja ja osittain vertaussparrausta opiskelijan oman tuoteidean kehittämiseksi.
Mahdollisuuksien mukaan tutustumista vastuullisesti toimiviin elintarvikeyrityksiin.
Aika ja paikka
Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi. Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.
Oppimateriaalit
Jaetaan opintojaksolla
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Yritysvierailut
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op= 133,5h
Sisällön jaksotus
Onko sinulla tuoteidea, kiinnostaisiko sinua ruoka-alan yrittäjyys, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi? Tällä opintojaksolla tutustutaan ruoka-alaan vastuullisuuden näkökulmasta, verkostoidutaan, saadaan vertaissparrausta ja tutustutaan jo toimiviin yrityksiin. Vaikka tuoteideaa ei olisikaan saat tällä opintojaksolla hyvän kuvan vastuullisuudesta ruoka-alalla.
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä
Arviointiasteikko
H-5