Siirry suoraan sisältöön

Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5op)

Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
20.05.2024 - 01.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.09.2024 - 21.10.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettajat
Susanna Ahonen
Petri Vähäkangas
Vastuuopettaja
Petri Vähäkangas
Opintojakso
TO00BX21

Opetusmenetelmät

Lähiopetus, jossa osittain luentoja ja osittain vertaussparrausta opiskelijan oman tuoteidean kehittämiseksi.
Mahdollisuuksien mukaan tutustumista vastuullisesti toimiviin elintarvikeyrityksiin.

Aika ja paikka

Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi. Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.

Oppimateriaalit

Jaetaan opintojaksolla

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Yritysvierailut

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 op= 133,5h

Sisällön jaksotus

Onko sinulla tuoteidea, kiinnostaisiko sinua ruoka-alan yrittäjyys, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi? Tällä opintojaksolla tutustutaan ruoka-alaan vastuullisuuden näkökulmasta, verkostoidutaan, saadaan vertaissparrausta ja tutustutaan jo toimiviin yrityksiin. Vaikka tuoteideaa ei olisikaan saat tällä opintojaksolla hyvän kuvan vastuullisuudesta ruoka-alalla.

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun