Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 20.05.2024 - 01.09.2024
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 10.09.2024 - 21.10.2024
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Lähiosuus
 - 5 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Toimipiste
 - Laurea Leppävaara
 
- Opetuskielet
 - englanti
 
- Paikat
 - 20 - 40
 
- Koulutus
 - Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
 - Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
 
Tavoitteet
Opiskelija osaa: 
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa 
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä
                    
Toteutustapa
Lähiopetus, jossa osittain luentoja ja osittain vertaussparrausta opiskelijan oman tuoteidean kehittämiseksi.
Mahdollisuuksien mukaan tutustumista vastuullisesti toimiviin elintarvikeyrityksiin.
                    
Aika ja paikka
Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi.  Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.
                    
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Jaetaan opintojaksolla
                    
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Yritysvierailut
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op= 133,5h
                    
Sisältö ja sen jaksotus
Onko sinulla tuoteidea, kiinnostaisiko sinua ruoka-alan yrittäjyys, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi? Tällä opintojaksolla tutustutaan ruoka-alaan vastuullisuuden näkökulmasta, verkostoidutaan, saadaan vertaissparrausta ja tutustutaan jo toimiviin yrityksiin. Vaikka tuoteideaa ei olisikaan saat tällä opintojaksolla hyvän kuvan vastuullisuudesta ruoka-alalla.
                    
Arviointiasteikko
H-5